Ikona Sessions vol.2

ikona sessions vol.2615 и Икона bookstore продолжуваат и годинава да промовираат настапи во живо на едни од најиновативните продуценти на македонската електронска, но и воопшто – музичка сцена.

Настанот насловен Икона Sessions е спонтан израз и исход од дружењето и размена на блиската енергија и сличниот сензибилитет (во однос на музичкиот вкус кој го делат организаторите), па доколку се пронаоѓате во она што ветува програмата – бидете дел од вториот по ред серијалот: Икона Sessions.

22:30-00:00 Victouer presents Under The Cosmic Influence

21:30-22:30 Herzel presents Soulwave Live Project

21:00-21:30 Virtual Guests Sweet Rapscallions

19:30-21:00 Ikona Jam Session #1
(Saso Popovski, Oliver Josifovski, Herzel, B-Boy)

18:00-19:00 Guitar Hero Test Drive

// Visuals by Aleksandar Poposki

четврток, 05 Јуни 2014
18:00ч / 00:00 ч

Ikona Sessions vol.1 – https://615asocijacija.org/video/ikona-sessions-vol-1-2/

Поддршка: Hauz bar / Kamai media