Hauzbar ни нуди 10 одлични музички денови

hauzbar-mbr
11.09. Четврток | Victouer [MK]

Големата љубов кон електронската музика, уште од првиот контакт со неа, го инспирира да започне со продукција на негова авторкска музика… | повеќе инфо

12.09. Петок | Nino Flooder [Skopje/MK] Инспириран од звукот на електронската музика, Флудер го посветува својот живот на диџејството. Неговите почетоци датираат во доцните 90ти каде што свири само техно музика, низ клубовите во државата. | повеќе инфо

13.09. Сабота | Sethstat Jazz [Skopje/MK] The group is considering a particular area of the art of music where the ideas are result of the modern urban living, but under strong influence of the traditional music treasure… | повеќе инфо

14.09. Недела | Phonker [MK] Своите први траки ги издава во 2008ма година, а досега неговата музика има наидено на поддршка од … | повеќе инфо

15.09. Понеделник | Dj Tanja Knows Well [MK]

16.09. Вторник | C-Pure [MK]

17.09. Среда | Herzel [MK] Herzel е мултиталентиран уметник кој е образован во полето на фотографијата и визуелните уметности… | повеќе инфо

18.09. Четврток | Беличанска Трио [MK]

19.09. Петок | Martchin [MK]

20.09. Сабота | Pumpers [MK]