Fichi – Paranoia (Free Download)

Филип “Фичи” Николовски е независен изведувач од Битола, Македонија, кој ја започна својата кариера во 2008 година како диџеј и продуцент. Неговата страст кон музиката доаѓа од drum and bass звуците и вклучува различни жанрови.

Синглот под име “Paranoia” од изданието кое е во подготовка со наслов “Neuroza” можете да го преслушате и преземето на следниот линк: https://soundcloud.com/fichibreaks/fichi-paranoia-free-download