Духот на Битола – Документарен филм

Оваа година заедно со Гнасни Деца Продукција во склоп на БИТФЕСТ 2014 го изработивме и промотивниот документарен филм ,,Духот на Битола“. 42 минути патување низ најубавите предели на градот во и надвор од него.

Уживајте во музиката, приказните, легендите и убавините кои не опкружуваат.