DISCLOSURE MIX

disclosure

Дуото Disclosure е најуспешното UK house дуо после Basement Jaxx. Во текот на претходниот период имаат неколку топ 10 хитови како ,,Latch’’ и ,,White Noise’’. Моментално го живеат својот сон и растураат на фестивалите во UK и низ целиот свет.

Подолу може да го преслушате нивниот микс  изработен за MIXMAG еден од најпознатите магазини за електронска музика.