Dimensions Festival – 2014 Highlights

Како што веќе објавивме, Dimensions фестивал го задржа интегритетот и епитетот најдобар фестивал за електронска музика. Во прилог можете да го погледнете официјалниот видео запис од овогодинешното издание.

Уживајте во прекрасните кадри од градот Пула, тврдината Пунта Кристо како и Хрватското крајбрежје.

Траклиста:
Nils Frahm – Says (Live at Dimensions 2014)
Sonya Spencer – Let Love Flow On
Caribou – Can’t Do Without You
Produced by Six More Than Forty