BTKRSH Фестивал 2014

BTKRSH Фестивал 2014 – 4 дена, 4 локации и all star екипа предводена од ексклузивниот, аналогно-хардверски настап во живо на Shxcxchcxsh (Avian / Sweden) како и Jan Nemecek (Norbu/Soundhitectures), Why Bane Why (Drugstore) и цел контигент на квалитетни локални артисти. 6 – 9 ноември, Капан ан, Сектор, Дамар и Излет.

btkrsh-fest