Attention – Новиот албум на Аномалиа Натива

Електронското дуо Аномалиа Натива неодамна го издадоја нивниот втор албум насловен како „Attention“ кој изобилува со dubstep, trap, hip hop и drum and bass звуци.  Подолу можете да ги преслушате сите 12 траки кои се наоѓаат на новиот албум.

Албумот е достапен на следниве линкови:
iTunes – bit.ly/14N1rkc 
Amazon – amzn.to/14N1xbx
cdbaby – bit.ly/1cRtfOu