Vidinovski

Argumento Music | 778 Frequency

Како дел од Sound Diffusion, Видиновски има издадено над 30 изданија на светски етаблирани издавачки куќи. Од 2012, поради потребата од поинтимна музичка иновација, почна и да работи на сопствена соло продукција. Заедно со своите пријатели ја води издавачка куќа Argumento Music, од од минатата година и сопствената 778 Frequency. Тој е голем колекционери на плочи, а својата љубов кон техното и хаусот ја презентира со настапи на фестивали и клубови ширум Европа.

W | http://www.facebook.com/aleksandar.vidinovski
SC| http://soundcloud.com/vidinovski
RA| http://www.residentadvisor.net/dj/vidinovski