Ulterior

ulteriorDJ Ulterior доаѓа од Скопје, а има живеено во Љубљана и Цирих каде го има изградено својот музички вкус. Уште од свои пред тинејџерски години е заинтересиран за разни типови на музика купувајќи ја, како и преку радио станици како 103ка. Со враќањето во Скопје конечно добива шанса целосно да се посвети кон учествување во клубската underground сцена. Моментално најчесто настапува во клубот Papaya на техно забавите и Менада каде има своја диско резиденција која се нарекува “ They Only Come Out at Night”.

Ulterior за прв пат во Битола настапи во рамките на Deep Experience проектот.