SASO RECYD

saso recyd

Кога зборуваме за електронскиот звук во Битола, не смееме да ја изоставиме Битолската Техно-Хаус легенда – Saso Recyd.

Saso Recyd кој е роден во Битола, напорно работи на градење на свој препознатлив звук, кој досега успева да го оствари со феноменален успех.

Давањето на свежината и моќната софистицираност која ја носи неговиот звук, го прави Saso Recyd еден од ретките оригинални забавувачи кој релативно лесно успеваат да го размрдаат подиумот.

Неговите динамични, урбани  и атмосферски посебни звуци креират мостови над празнината помеѓу генерациите каде неговото феноменално  и високо имагинативно, но сепак прекрасно едноставно миксање, постојано ги крева границите и те прави да сакаш уште повеќе.

Како роден перфекционист, посветен и неуморен, тој продолжува со создавањето на хипнотизирачки прекрасна музика.

Во својата долгогодишна кариера Saso Recyd неколку пати има настапувано и на настаните на Асоцијација 615, каде со секој свој настап успеваше максимално да ја разгори публиката и никој да не остави рамнодушен.

Тимот на Асоцијација 615 му се заблагодарува на Сашо за досегашната неизмерна подршка при остварувањето на нашата примарна цел.

Линкови:
http://www.sasorecyd.com/
https://www.facebook.com/pages/Recyd
http://www.soundcloud.com/sasorecyd
http://www.beatport.com/artist/saso-recyd/36224
https://twitter.com/SasoRecyd