Nascor San

nascor-sanNascor San – продуцент кој со задоволство експериментира на дрвото наречено електронска музика, дел од неговата амбиција е да се спојат два современи жанрови, коалиција на (Drum&Bass / Goa Trance). Зад себе има еден самоиздаден албум “Под Небото Над Паљурци ” во кој се направени првите чекори кон остварување на погоре споменатата слика.

Неговото портфолио е збогатено со уште две дела кои се поврзани со филмската уметност, како автор на музиката на два краткометражни филмови “Game” во режија на Деница Георгиева и “Somnium” во режија на Весна Ристовска.
Покрај љубовта кон музиката тој исто така одвојува време за пишување стихови.

Линкови:
https://www.facebook.com/Nascor.San.Music
https://soundcloud.com/nascor_san
http://www.reverbnation.com/nascorsan