Миле Гроздановски

Миле Гроздановски роден во Битола,ја започнува својата кариера во 2009 година во Битола, а две години подоцна и низ Македонија. Неговите сетови стилски се движат од techno кон house и deep house и обратно. Љубовта кон техно и хаусот, а воедно и своите сетови ги презентира по клубовите, радио емисиите и фестивалите низ Македонија и надвор од неа. Неговата продукција стилски се води кон techno и tech house, со размрдан ритам и искршени бас линии. Зад него има неколку изданија за издавачки куќи како Deep Edition Recordings, Artefact Records,Bann Off Music,Walk & Talk Records.