DIAH

Фотографија: Shoot&Shine @СМОТРА фестивал #8

DIAH – дел од BTKRSH колективот, со своите хипнотични асид техно сетови е звучниот идентитет на Code XX вечерите. Покрај локалните журки и резидент настапи, го има делено дј пултот со UVB, ShugarLoby, Dr.Rubinstein, Anetha, Saud, A//O, Claro Intelecto.. Нејзините настапи се сензибилно потковани со еклектични патерни, простони мелодии кои метаморфозираат во софистцириана атмосфера идеална за љубителите на електронска музика.