Dejan Dex

Долгогодишен вљубеник во музика и во општиот концепт како звукот функционира. Продуцирањето е поле каде што наоѓа најмногу слобода, а од таму произлегува желбата за креирање на музика во повеќе различни стилови која ја издава под неколку алиаси. Logos Recordings, Zingiber Audio и Artefact се некои од листата на издавачки каде до сега ја издавал неговата музика. Исто така дел е од HAUZ каде музички и артистички се изразува.

Линкови:

www.facebook.com/d3jand3x
www.residentadvisor.net/dj/dejandex
www.beatport.com/artist/dejan-dex/67093
www.mixcloud.com/dejandex/