Berryqyat

Mлад музичар кој свиреше контрабас во градскиот оркестар. Диџеј кој влезе во електронска музичка сцена во 2015 година. Човекот сè уште го бара својот “совршен” звук, но сепак неговиот музички вкус го дефинира меѓу мек и пријатен фанк и диско музика помешан во длабока атмосфера.
Главните резиденции се во неговиот роден град Битола, но исто така има настапувано во Скопје како и на фестивалот LoveFest, каде што доби многу добар одговор од публиката на подиумот.