Проекти

Earth Hour

Име: Earth Hour Локација: пивница "Де Ниро" Датум: 23.03.2010 Артисти: 615 crew Опис: Earth Hour е најголемиот глобален настан кој ги поврза луѓето насекаде низ светот....
2010 година