Проекти

Смотра vol.1

Име: Смотра vol.1 Локација: поранешен Војнички ресторан Датум: 02.07.2011 Артисти:  T:Zobe, Danny-L, Saso Recyd Опис: Другари и другарки дозволете ни да кажиме неколку зборови...
2011 година

Greenfields on tour

Име: Greenfields on tour Локација: кафе-бар "KОД" Датум: 21.05.2011 Артисти: Petar Petkovski, Herzel, Dimitar Dodovski, Toni Dimitrov Опис: Greenfields Music Label во соработка со 615 Асоцијација Битола како дел...
2011 година

Earth Hour

Име: Earth Hour Локација: кафе бар "Данте" Датум: 26.03.2011 Артисти: 615 crew Опис: По втор пат Асоцијација "615" Битола и Движење за околина "Молика" по повод Earth Hour...
2011 година

1`St Birthday Party

Име: 1`St Birthday Party Локација: кафе бар "Данте" Датум: 18.02.2011 Артисти: 615 crew Опис: После една година разубавување на подземниот дел на Битола, време е заеднички да го...
2011 година

Хуманитарен Настан

Име: Хуманитарен Настан Локација: ноќен клуб "Инфинити" Датум: 20.01.2011 Артисти: Dejan Dex, Saso Recyd, Т:Zobe, Nick Percussion Опис: Многу често се е јасно кога е касно.. Бидете...
2011 година

Шојма ново?!

Име: Шојма ново?! Локација: подземни гаражи - комплекс Шехерзада Датум: 26.11.2010 Артисти: Т:Zobe, Robotek, Dimitar Dodovski Опис: Секој човек во себе има неоткриен талент,...
2010 година

615 & МКЦ

  Име: 615 & МКЦ Локација: Широк Сокак Датум: 28.08.2010 Артисти: K.Petrovski, T:Zobe, L-Kid, Danny-L, Zoran...
2010 година

Generations

Име: Generations Локација: Олимписки Базен Датум: 10.07.2010 Артисти: Goran Iksvel, T:Zobe, Goran Tech, Danny L, Alex Nova, L-Kid, K. Petrovski, Dimitar Dodovski и C-Pure Опис: Електронската музичка сцена во...
2010 година

Yuri`s Night

  Име: Yuri`s Night Локација:кафе бар "Камарите" Датум:14.04.2010 Артисти:615...
2010 година