Настани

NESS @ Club Kapan An

За љубителите techno звукот, една вистинска музичка посластица. Гостување на италјанскиот продуцент и дј, NESS. Ness го започнал своето електронско музичко...

De:sonanz festival

Со задоволство Ви најавуваме уште едно возбудливо издание на фестивалот за електронска музика и медиумска уметност де:сонанц. На 27 и 28 септември де:сонанц по...

Етика Фестивал

На 3-ти Август (Сабота) на плажата Парк во Охрид ќе се одржи Етика Фестивал, продолжение на летниот фестивал Фонетика кој имаше две успешни изданија на плажите...

Аларм фестивал!

АЛАРМ ЗА ПРИРОДАТА е иницијатива за обединување на  силите на зелената армија, музиката и уметноста, образованието и студентските организации, науката и...

Hideout фестивал

3ти до 5ти Јули 2013 Плажата Зрче во Хрватска на островот Паг која никого не остава рамнодушен со своите природни убавини, домаќин е и на еден од најпосетените...

Movement festival

"The Movement Electronic Music Festival" се одликува со пет  подиуми, над 100 артисти, достапна Wi-Fi конекција, VIP дел лоциран на сцената и поазди сцена, десетици официјални ‘after...