Инфо

Креирање музика во најновото “Machine Studio”

Видете дел од техниките на мајсторот за електронска музика Jeremy Ellis кој креира музика во живо во ,,неколку“ потези тестирајќи ја најновата алатка произведена...

Matthew Herbert

Mathew Herbert, познат како Herbert, Doctor Rockit, Radio Boy, Mr. Vertigo, Transformer, and Wishmountain е контроверзен британски продуцент роден 1972 година. За време на неговите студии на Exeter University...

Клубот Позитив во нова димензија

Positive club После долгогодишната работа на ова поле, апсорбирајќи нови содржини, спремни сме да понудиме концептуални вечери во ноќниот живот во Битола. Овој пат...
Настани

Underground – во буквална смисла

Филмот Underground Kontrol ви прикажува едно автентично искуство на урбаните истражувачи. На околу 20 метри под нозете на парижаните откријте го Градот на...
Филмови

Кратка историја на Love Parade

Во Јули 1989 година (четири месеци пред падот на Берлинскиот ѕид), на Dr Mot и диџеј Kid Paul им дојде на налудничава идеја: да најмат камион, да вградат во него...

Журка на покрив во Битола?

Асоцијација 615 веќе неколку пати се обиде да контактира со куќните совети од неколку згради во Битола кои исполнуваат безбедносни и технички услови да се...

Underground Resistance

Underground Resistance е роден од силата на Public Enemy и љубовта кон прецизноста на Kraftwerk. UR е роден во борбен менталитет. Тоа е продолжение на долга битка и се служи со сета...