Инфо

Нови имиња на Dimensions festival

Низ пет спектакуларни денови во тврдината Пунта Кристо од 27 до 31 Август ќе се одвива Dimensions festival. Оваа прилика ја користиме да ги најавиме и последните имиња...

Caribou и Darkside ќе го отворат DIMENSIONS FESTIVAL 2014

Dimensios festival по трет пат се враќа на магичната локација - тврдината Punta Christo во близина на градот Пула од 27 до 31 август 2014 со спектакуларна програма. Отворањето...

Чувар на звукот

Велимир Кракер, долгогодишен колекционер и ентузијаст кој се занимава со проучување и реставрирање, оформил голема збирка на апарати за репродукција на...

SASO RECYD & VASO..New year’s party! Positive club

Celebrate with Us! Новогодишната вечер отсекогаш ни била посебно искуство. Простување од старата и големите очекувања во новата година најдобро поминуваат со...
Настани

Промоција на Brass Brothers

Brass Brothers е релативно нов состав оформен од професионални музичари, нивната цел е да шират позитивна енергија  преку она што најмногу знаат и уживаат да го...
Настани

Daniela La Luz

“Даниела Ла Луз” го следи принципот “Daring is caring” кој инволвира најразличен дијапазон на жанрови во нејзината продукција и настапи во живо, затоа што тоа е...