Инфо

Plastikman – EX (Full Album)

После албумот Closer (2003), Plastikman aka Richie Hawtin неодамна го сними новиот албум “EX” во њујоршкиот музеј за уметности Guggenheim. Овај посебен перформанс беше на покана на...

Ikona Sessions vol.2

615 и Икона bookstore продолжуваат и годинава да промовираат настапи во живо на едни од најиновативните продуценти на македонската електронска, но и воопшто -...
2014 година, Проекти

Нови имиња на Dimensions festival

Низ пет спектакуларни денови во тврдината Пунта Кристо од 27 до 31 Август ќе се одвива Dimensions festival. Оваа прилика ја користиме да ги најавиме и последните имиња...