Инфо

Проекција на „ V for Vendetta / O за Одмазда “

Филмот е базиран на истоимениот стрип на Алан Мур, а е режиран од креаторите на трилогија Матрикс - Вачовски. Во филмот главниот протагонист V е анархист кој...

Сашко Костов

Silent in the Crowd by Sasko Kostov Сашко Костов е мулти-инструменталист кој води до кулминација на инспирацијата – музика која е тесно врзана за неговите влијанија и...
Диџеи/Продуценти

Hauzbar ни нуди 10 одлични музички денови

11.09. Четврток | Victouer [MK] Големата љубов кон електронската музика, уште од првиот контакт со неа, го инспирира да започне со продукција на негова авторкска...

Dimensions Festival – 3та епизода со огромен успех

Галерија Dimensions 2014 - Photo: Marcsethi [foldergallery folder="wp-content/uploads/marcsethi" title="marcsethi photography"] 13 часа патување, повеќе од 1200 километри во правец. Нашата финална дестинација –...

СМОТРА vol.4

Со големо задоволство ви го најавуваме четвртото издание на фестивалот за електронска музика СМОТРА. Line-Up: ◥ V. Apostolski (Drop Series) ◥ PASS-N-G-R (Massiva Music) ◥ HERZEL (Other Heights /...
2014 година, Проекти