Инфо

YE Street Workout vol.2

YE Street Workout vol.2 / 5-15 August 2015 / Bitola, Macedоnia / Application process for participants is now open till 20th of July. Тhere are free places for participants from: Croatia, Portugal, Latvia and Georgia. More informations about the project you can find on the official...
2015 Година

СМОТРА Фестивал vol.5

Со внимателно избрана екипа на диџеи/продуценти кои безрезервно ја поддржуваат и негуваат електронската музика во Македонија од самите почетоци Ви го...
2015 Година, Проекти

Summer of rave

Документарен филм на BBC, за развојот на rave културата, организирање на журки во различни напуштени простори, магацини, користењето на lcd, ecstasy - дрога која ги...
Филмови

Flow Festival

Flow Festival или само Flow е музички фестивал кој се одржува во Хелсинки, Финска. Овај фестивал се одржува во индрустриски и други неконвенционални простори и нуди...

Концерт “Максимум КРАФТВЕРК” во Битола

На 4-ти јуни со почеток од 20 часот во Центарот за Kултура ќе се одржи концеротот "Максимум Крафтверк". На овој концерт ќе биде изведена музика од култната група...

Пролетна TRAP DA FUCK UP журка

На 23 мај (сабота) во дворот на Капан Ан ќе се одржи пролетното издание на Trap Da Fuck Up. TRAP DA FUCK UP е серијал на забави на кој се презентира најсвежото од светот на...
Настани

Conquering Lion & Green Out – Faith (видео)

Со задоволство и чест, Ви го претставуваме првиот видео запис за песната Faith која е соработка помеѓу скопскиот хип -хоп состав Green Out и тетовскиот реге бенд...