Инфо

Fichi – Paranoia (Free Download)

Филип "Фичи" Николовски е независен изведувач од Битола, Македонија, кој ја започна својата кариера во 2008 година како диџеј и продуцент. Неговата страст кон...

Светска мапа со техно клубови

Ако некогаш сте се нашле во Ротердам, во некој кинески град или па било каде во светот, а не сте знаеле каде да одите на добро техно, можеби не сте знаеле дека...

dj HEIDI @ МКЦ Скопје

Win Music Freedom по одличните журки со MISS KITTIN, SOLOMUN,HOSH и PAN-POT ни подготвува журка и има чест да ни ја претстави HEIDI, жената која во последната декада стигна до позиција...

Диско топката се уште живее

Диското за некого е можеби мртво, но во еден осамен дел во фабрика за огледала од Кентаки, диско топката се уште живее. Omega National Products, е последниот амерички...

СОНУС фестивал 2016

Ако се уште не сте одлучиле каде да го поминете вашиот летен одмор, ви предлагаме да го посетите Sonus Festival кој се одржува од 21-25 Август на плажата Зрче, остров...

MISS KITTIN во Скопје!

По долги години во Скопје, журка продуцирана по највисоки светски стандарди, со врвен артист двигател на електронската сцена. Miss Kittin во Скопје, нека биде...
Настани ,