Aпликација за диџеи и бендови

Ги повикуваме сите диџеи, продуценти, бендови кои сакаат да се промовираат преку Асоцијација 615 и да настапат на некој од  настаните на 615, да ја преземат апликацијата за диџеи и бендови,  да ја пополнат,  и да ја испратат на нашата е-пошта

6…@g…l.com

Преземи ја апликацијата за диџеи и бендови

Дел од артистите кои настапиле на нашите настани:

saso-recyd

Saso Recyd

robotek

Robotek

dodovski

D. Dodovski

t-dimitrov

T. Dimitrov

herzel

Herzel

hade

Hade

flooder

Flooder

samoil

Samoil Radinski

dejan_dex

Dejan Dex

t-zobe

T:Zobe

ulterior

Ulterior

anomalia

Anomalia Nativa

nascor-san

Nascor San