Проекти
СМОТРА #9 фестивал

Ден 1 / 05ти Јули 2019 - Петок / 17:00 ч. - 21:00 ч. / Нова Сцена - Центар за Култура - Битола Панел Дискусија: Што претставува технологијата за иднината на музиката?...

Ден 1 / 05ти Јули 2019 - Петок / 17:00 ч. - 21:00 ч....

диџеи/продуценти
диџеи/продуценти