АПЛИКАЦИЈА ЗА ВОЛОНТЕРИ – СМОТРА 2017

Име

Презиме

Година на раѓање

Пол
1МЖ

Мобилен телефон

Електронска пошта

Во кој период би биле најповеќе достапни:
1Пред одржување на фестивалотЗа време на фестивалотПо одржување на фестивалот

Во кои сфери би придонеле:
1ВолонтирањеМаркетингМултимедија (фотографија, граф. дизајн, видео продукција)Техничка поддршкаЕкологијаБезбедност (редар)Транспорт

Дали имате претходно волонтерско/фестивалско искуство?

Внесете го безбедносниот код во полето подолу
captcha

Ваша порака

Асоцијација 615 е едиствен корисник на информациите што ќе ги оставите на оваа страница. Ние нема да ги продадеме, поделиме или изнајмиме Вашите информации на други во било кој облик.

Овај мултимедијален проект во форма на музички фестивал, како основна цел има да ја децентрализацира електронската музичка сцена. Да ги приближиме младите до современите уметности бидејќи тие се главниот носител за понатамошниот развој на културата и уметноста во градот и пошироко.

Останати цели на фестивалот:
– Вклучување на што повеќе млади луѓе во организација на овој фестивал
– Размена и стекнување на нови искуства од сферата на мултимедијалните уметности
– Директен контакт помеѓу посетителите на фестивалот и изведувачите
– Промоција на млади изведувачи од Битола и останати градови во Р.Македонија

[флешбек] СМОТРА 2015

Како и секоја година, така и оваа, Асоцијација 615 има потреба од млади луѓе кои би ги насочиле своите креативни идеи и позитивна енергија во организирање на овој фестивал.

Предности на волонтерите:

– Бесплатна влезница за фестивалот
– Запознавање со историјата и правците / поджанрови во електронската музика како и основните алатки потребни за креирање на електронска музика
– Mожност за стекнување на знаења од опремата и техниката која ќе се користи за време на фестивалот
– Стекнување на нови пријателства
– Обезбедена храна и пијалок

Што очекуваме ние од вас?

– Да бидете расположени за добра журка.
– Да ја споделите позитивната енергија и вашите креативни идеи.
– Да бидете достапни во периодот дефиниран за време на фестивалските активности како би можеле лесно и брзо да ве контактираме кога е потребно.
– Да бидете синхронизирани и во тек со активностите на вашиот тим.
– Да ги поканете вашите пријатели да се приклучат на волонтерскиот тим со цел уште по богато фестивалско издание.

Датум на одржување на фестивал: средината на месец Јули (конкретниот датум ќе биде објавен наскоро)