Проекти
Смотра фестивал vol.7 / Autmind / Saso Recyd / Dejan Dex

Со необичните локации и внимателно селектираните изведувачи кои настапуваат со енергични диџеј сетови и настапи во живо, фестивалот Смотра претставува одлично...

Со необичните локации и внимателно...

диџеи/продуценти
диџеи/продуценти